Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Med Goldstones standard er nesten alt USA gjør en krigsforbrytelse

En gruppe på ti amerikanske senatorer er på besøk i Israel. Goldstone-rapporten dominerer blant samtaleemnene som politikerne har med israelske representanter, skriver Jerusalem Post. – Den vanlige amerikaner sier: Hei, krigsforbrytelser? [med et sjokkert uttrykk i ansiktet], men når du leser rapporten så ser du at nesten alt vi [USA] gjør er en krigsforbrytelse, sier senator Don Balfour fra Georgia. – Noen ganger er det sivile tap, som er forferdelig. Men er det en krigsforbrytelse? Hvis det er slik, så endrer det måten vi definerer krig, legger han til. – Hver soldat kommer til å være en krigsforbryter [med den standard Goldstone-rapporten bruker]. Dersom du bomber en al-Qaida terrorist og et av hans familiemedlemmer dør, så vil det være en krigsforbrytelse, forklarer Balfour. Hans konklusjon om Goldstone-rapporten er klar: "Jeg vil ikke en gang si at rapporten er ensidig. Den er pervertert og endrer kriges regler."


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart