Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Utålmodighet med Iran i Washington

Det skal være økende frustrasjon i Obama-administrasjonen over Irans uvilje mot å gå med på en avtale som vil redusere sjansene for at landet kan produsere sin første atombombe. – Vi vil la forhandlingsprosessen utspille seg, sa utenriksminister Hillary Rodham Clinton til CNN fredag. – Presidenten har ikke ubegrenset med tid, sa pressesekretær Robert Gibbs i Det hvite hus. Obama-administrasjonen støtter ny lovgivning som er på vei i Kongressen. Denne vil gi presidenten større myndighet til å ramme Irans energisektor med å straffe utenlandske firma som er involvert i salg og transport av raffinerte petroleumsprodukter til Iran.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart