Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Storbritannia og Frankrike vil ikke ha Goldstone-rapporten til Sikkerhetsrådet

I morgen skal FNs generalforsamling behandle Goldstone-rapporten om krigen på Gaza-stripen vinteren 2008/2009. På arabisk side arbeider man med et resolusjonsforslag som skal sikre at Goldstone-rapporten blir vidersendt til FNs sikkerhetsråd og til Den internasjonale krigsforbryterdomstolen. Målet er å få israelske toppledere dømt for påståtte krigsforbrytelser. EU-landene har en annen tilnærming. De krever at rapporten ikke blir sendt videre til sikkerhetsrådet eller krigsforbryterdomstolen, men returnert til FNs menneskerettighetsråd. Samtidig støtter EU-landene, med Storbritannia og Frankrike i spissen, kravet som blir presentert i Goldstone-rapporten om uavhengig etterforskning på israelsk og palestinsk side av påståtte krigsforbrytelser. Partene i krigen må rapportere om resultatene av sin etterforskning til FNs menneskerettighetsråd i løpet av noen få måneder, mener EU-landene. Palestinerne vil få automatisk flertall for den resolusjonsteksten de velger, men resolusjonen vil stå svakere dersom den ikke blir støttet av noen vestlige land. Kilder i Jerusalem tror det er veldig lite sjanse for at palestinerne vil godkjenne det fransk-britiske kompromissforslaget.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart