Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Fredsplanen til Shaul Mofaz

Knesset-medlem Shaul Mofaz, som er en av de mektigste politikerne i opposisjonspartiet Kadima, presenterte søndag sin plan for fred med palestinerne. I første omgang, og innen ett år, vil Mofaz opprette en palestinsk stat på 60 prosent av Vestbredden med midlertidige grenser, en statsdannelse som ikke gjør det nødvendig med noen umiddelbar evakuering av jødiske bosettere på Vestbredden. Flyttingen skal skje mer på sikt, ved at Israel lager lover som skal tvinge 70.000 israelere i isolerte bosetninger til å flytte til Galilea eller større bosetningsblokker på Vestbredden. Mofaz utelukker ikke at noen av de arabiske bydelene i ytre østkant av Jerusalem kan bli en del av en framtidig palestinsk stat. – En stans i forhandlingene mellom Israel og palestinerne er farlig fra et demografisk synspunkt og når det gjelder Israels legitimitet i verden, advarte Mofaz på pressekonferansen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart