Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Hundre minutter med Barack Obama

Benjamin Netanyahu hadde et lengre møte med USAs president Barack Obama i Det hvite hus mandag kveld. Første halvdel av møtet, som totalt varte omkring hundre minutter, var Netanyahu og Obama helt på tomannshånd. Senere fikk de selskap av fire medarbeidere hver. Fra israelsk side var det forsvarsminister Ehud Barak, ambassadør Michael Oren, nasjonal sikkerhetsrådgiver Uzi Arad og Netanyahu-rådgiver Yitzhak Molcho. Ingen journalister fikk stille spørsmål i forbindelse med besøket, og det ble heller ikke gitt mulighet til fotografering av topplederne slik som normalt. I etterkant av møtet avlyste Netanyahu en orientering som skulle blitt gitt til israelske journalister tirsdag og Barak avlyste planlagte radiointervju. – Presidenten bekreftet vår sterke forpliktelse til Israels sikkerhet og diskuterte sikkerhetssamarbeid i en rekke saker, heter det i en kort pressemelding fra Det hvite hus. – Presidenten og statsministeren diskuterte også Iran og hvordan man kan komme videre mot fred i Midtøsten, heter det videre. I dag forlater Netanyahu Washington og setter kurs for Paris, hvor han skal møte Frankrikes president Nicolas Sarkozy onsdag.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart