Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Hele Israel er innen vår rekkevidde

LO støtter at minst 7 millioner palestinere skal få flytte inn i Israel og stempler landet som apartheidstat. Vis din protest og bli medlem av MIFF nå! Vipps 39881.

– Alle byer, militærbaser, fabrikker og bosetninger i Israel er innenfor rekkevidden [av våre raketter], skrøt Mahmoud Qomati, en av lederne i den shia-muslimske organisasjonen Hizbollah onsdag. Qomati bekreftet dermed opplysningene som Israels forsvarssjef Gabi Ashkenazi gav til Knessets utenriks- og forsvarskomite tirsdag. – Hizbollah har titusenvis av raketter, med rekkevidde på opptil 300 kilometer, fortalte Ashkenazi. Dette gjør Israels atomanlegg i Dimona til et mulig mål for Hizbollah. – Dersom Israel angriper Dahiya vil vi svare med et fullt bombardement av Tel Aviv, truet Qomati. Dahiya er en bydel i Beirut, hvor Hizbollah har sitt hovedkvarter. Området ble utsatt for kraftig bombardement under Den andre Libanon-krigen i 2006.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart