Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Thomas Friedman ber Obama la partene i Midtøsten seile sin egen sjø

Den kjente journalisten Thomas Friedman i New York Times oppmuntrer president Barack Obama til å trekke seg ut av Midtøsten-diplomatiet. Friedman hevder Washington er mer interessert i fred enn både israelere og palestinere. Ved sin deltakelse i fredsprosessen, som skaper inntrykk av at noe viktig er i ferd med å skje, demper USA det politiske presset arabiske og israelske ledere ellers ville hatt fra sin befolkning. – La oss bare trekke oss ut av bildet og la lederne møte sitt eget folk alene, argumenterer Friedman. – Dersom status quo er så levelig for partene, da mener jeg de bare må få nyte det. Jeg ønsker ikke å subsidiere dem eller gi dem blodoverføring lenger. Vi trenger å reparere Amerika. Dersom og når de tar situasjonen sin seriøst, vil de finne oss. Og når de gjør det, bør vi plassere en detaljert, amerikansk plan for en tostats-løsning, med grenser, på bordet, skriver Friedman.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart