Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Abbas gjentok de palestinske krav

Tusenvis av Fatah-tilhengere samlet seg onsdag ved hovedkvarteret i Ramallah for å markere femårsdagen for Yasser Arafats død. Samlingen utviklet seg til å bli en støttemarkering for Arafats etterfølger – PA president og Fatah-leder Mahmoud Abbas. Flere talere oppfordret Abbas til å fortsette, og likevel stille til presidentvalget i de palestinske selvstyremyndighetene i januar. Selv om Abbas sier at han ikke vil stille til presidentvalg, har ikke gitt noen signaler om at han kommer til å trekke seg som PLO-leder eller Fatah-leder. Abbas selv nevnte ikke noe om sin eventuelle deltakelse i presidentvalget, men gjentok sine krav overfor Israel. Han nekter å starte forhandlinger før all byggeaktivitet i bosetninger, inkludert jødiske bydeler i Øst-Jerusalem, har stanset. I forhandlingene kommer Abbas til å kreve en palestinsk stat innenfor våpenhvilelinjene fra 1949, Jerusalem som hovedstad, løslatelse av alle fanger og rett til å vende tilbake for flyktninger.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart