Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

IDF skal høre vitnemål fra palestinere

Det israelske militærpolitiet har startet etterforskning av en ny episode under Gaza-krigen sist vinter. Palestinerne Mohammed Barakeh (45) og Rasmin Abu Jarir (36) ble drept da en israelsk stridsvogn åpnet ild mot bilen deres 15. januar 2009. Ifølge den israelske menneskerettighetsorganisasjonen B’tselem, var ikke de to mennene Hamas-soldater eller i nærheten av stridende palestinere. Israelsk militærpoliti har bedt B’tselem organisere et møte med Barakehs bror og flere andre palestinere på en grensestasjon mellom Israel og Gaza-stripen. – Vi startet etterforskning av oss selv før Goldstone kom inn i bildet, sa forsvarssjef Gabi Ashkenazi i et møte i Knesset tirsdag. – Ingen soldater er hittil funnet skyldig i med overlegg å ha drept sivile palestinere, la han til. – Det ble gjort menneskelige feil under operasjonen, innrømmet Ashkenazi, og noen av disse feilene resulterte i at israelske soldater ble drept [i ildgivning fra sine egne].

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart