Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Reserveoffiser forteller IDFs versjon

Den israelske offiseren Ben Tzion Gruber, som deltok som oberst og nestkommanderende for en divisjon med mobiliserte soldater under Gaza-krigen, reiser på kryss og tvers i USA for å forklare IDFs versjon. Gruber bruker sin egen erfaring i sine foredrag, og bruker filmer for å illustrere hvor vanskelig det er å ta militærfaglige beslutninger når man kjemper mot en fiende uten uniformer som skjuler seg blant sivilbefolkningen. På høyere utdanningsinstitusjoner blir Gruber møtt med organisert, verbal motstand fra palestinske studenter og anti-israelske, venstreorienterte grupper. I de sistnevnte gruppene er det ofte unge amerikanske jøder som er fremstående. – De forstyrrer hvert foredrag med tilrop som "løgner". Noen har med seg bærbar PC og leser fra Goldstone-rapporten på internett. Det er blitt deres bibel, forteller Gruber til Ha’aretz. Obersten reiser rundt på eget initiativ, og får ingen annen støtte fra den israelske staten enn bilde- og videomateriell fra IDF. – Når folk hører om advarslene vi gir før vi bomber huset til en terrorist, får de en annen oppfattelse, sier Gruber. Hittil har han begrenset sin aktivitet til USA. – Jeg vet at hvis jeg prøvde å gjøre det samme i vest-europeiske land, ville pro-palestinske grupper prøvd å arrestere meg for min deltakelse i Gaza-operasjonen, sier han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart