Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Haredim protesterer mot Intel

Det internasjonale selskapet Intel møter motstand i Israel fordi de holder åpent sin fabrikk utenfor Jerusalem på sabbaten. Lørdag morgen var flere hundre ultraortodokse jøder (haredim) samlet utenfor hovedkontoret i protest. – Mer enn 1500 demonstranter står her og roper, sier Shmuel Ben-Ruby som er talsmann for politiet i Jerusalem. Noen aktivister ble skadet da sikkerhetspersonell brukte pepperspray. Andre aktivister kastet steiner mot journalister som samlet seg for å følge episoden. – Dersom protestene fortsetter, eller det blir forsinkelser i produksjonen ved anlegget i Jerusalem, vil Intel bli tvunget til å stenge det, og kan kanskje komme til å forlate Israel fullstendig, sier Maxine Fassberg, som er leder i Intel Israel.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart