Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Militært angrep fortsatt en mulighet

– Israel holder fortsatt muligheten åpen for et militært forhåndsangrep mot Irans atominstallasjoner, sier en "informert" fransk kilde til den arabiske London-avisen al-Hayat. Uttalelsen kommer etter at statsminister Benjamin Netanyahu besøkte Paris og president Nicolas Sarkozy tidligere denne uken. – Sarkozy fikk inntrykk av at et militært angrep er et aktuelt alternativ for Netanyahu, sier kilden. Den russiske avisen Kommersant melder at Moskva nå støtter nye sanksjoner mot Iran "hundre prosent", fordi Teheran ikke har akseptert avtalen om atomprogrammet som ble fremforhandlet med stormaktene.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart