Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Motstand mot Shimon Peres i Sør-Amerika

Tusenvis av aktivister deltok i en demonstrasjon mot Israel og president Shimon Peres i Buenos Aires mandag. Demonstrantene bar plakater hvor Peres ble fremstilt som en barnemorder. "Død over zionist-fascistiske Israel, en tjener for amerikansk imperalisme i Midtøsten, morderne til det palestinske folk!" het det på en annen plakat. Demonstrantene hyllet Hizbollah-leder sjeik Hassan Nasrallah og Irans øverste leder Ali Khamenei. Journalister som ble mistenkt for å ha israelsk bakgrunn ble truet til å forlate området, rapporterer Amnon Meranda i Yedioth Aharonoth. President Peres er på en rundtur i Sør-Amerika. Mandag ble han godt mottatt av presidenten i Argentina, Cristina Fernandez de Kirchner.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart