Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Legger lokk på Shalit-forhandlinger

Ifølge en rekke medierapporter kan en fangeutveksling av Gilad Shalit mot hundrevis av palestinske fanger være nær forestående. Israelske medier gjengir utenlandske rapporter, og prøver på den måten å omgå den israelske militærsensuren. – I forhold til tidligere er det en nesten absolutt blackout, skriver Amos Harel i Ha’aretz. Den israelske militærsensuren holder tilbake detaljerte rapporter fra israelske journalister "for å la forhandlingene fortsette uhindret". Ifølge Fox News skal Israel løslate tusen palestinske fanger i bytte mot Gilad Shalit, den israelske soldaten som ble kidnappet ved en grensestilling til Gaza-stripen sommeren 2006. 450 av de palestinske fangene er særskilt navngitt av Hamas. Tidligere har Israel avvist å løslate 70 av disse fangene, men Hamas skal nå ha levert en ny liste med 70 andre navn som er akseptert av Israel. Tv-stasjonen al-Arabiya melder at fangeutvekslingen vil bli gjennomført i løpet av noen få dager, og sannsynligvis innen fredag – da den muslimske høytiden Eid al-Adha innledes. Hamas-ledere drar til Egypt på mandag for å avslutte forhandlingene om en avtale. Foreldrene til Shalit sier de ikke har mottatt noen offisiell melding om at en fangeutveksling er nær forestående.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart