Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

En fangeutveksling med Hamas vil dømme Abbas-regjeringen til døden

Dersom Hamas lykkes med å få løslatt hundrevis av kjente terrorister i bytte med Gilad Shalit, vil det være en stor seier for den islamske bevegelsen som hersker på Gaza-stripen. – Da kan Mahmoud Abbas like gjerne gå av, mener Alex Fishman i Yedioth Aharonoth. – Med denne avtalen vil staten Israel dømme Abbas-regjeringen til døden, legger han til. Det eneste som eventuelt kan redde Abbas vil være en kraftig kompensasjon fra Israel for å styrke ham i den palestinske befolkningen og mot den radikale opposisjonen internt i Fatah-bevegelsen. Fishman mener kompensasjonstiltak som løslatelse av hundrevis av Fatah-fanger, utvidelse av landområder under PA-kontroll eller en dramatisk stans i bosetningsvekst må til for å redde Abbas-regjeringen. Fishman går ikke åpent ut mot avtalen, men gjør sin mening klar i artikkelens overskrift "Et håpets budskap til mordere".


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart