Klikk for å bli medlem nå!

Regjeringen har gitt en belønning til terror ved å anerkjenne fantasistaten «Palestina». Klikk her for å protestere! 

Prisen for Gilad Shalit er kjent

Like etter at den israelske soldaten Gilad Shalit ble tatt til fange av Hamas i juni 2006, krevde den palestinske terrororganisasjonen løslatelse av 1400 fanger i bytte mot Shalit. Israel svarte med å tilby 1000 fanger, noe Hamas etterhvert aksepterte. Det ble også enighet om at Israel i første omgang skulle løslate 450 navngitte terrorister som begge parter aksepterte, og senere skulle Israel løslate 550 andre fanger som Israel selv bestemte identiteten til. De siste årene har forhandlingene knyttet seg til identiteten til de 450 terroristene. Hamas krever løslatelse av noen av de verste terroristene fra den andre intifadaen. Mot slutten av Ehud Olmerts regjeringsperiode stod striden omkring 125 navn, nå skal dette tallet være redusert til omkring 70, i følge utenlanske nyhetsmeldinger som blir gjengitt av Yossi Melman i Ha’aretz. Ifølge Alex Fishman i Yedioth Aharonoth skal Israel til sammen løslate 1400 fanger i en fangeutveksling. De siste 400 fangene vil være kvinner, tenåringer og palestinske politikere som sitter i administrativ forvaring.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart