Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Shalit-avtale blir det nye prisgrunnlaget

En israelsk komite oppnevnt av forsvarsminister Ehud Barak har foreslått retningslinjer for en fangeutveksling dersom en israeler skulle bli tatt til fange i framtiden. Komiteen anbefaler å løslate fanger i forholdet én til én. Denne anbefalingen vil aldri få noen betydning, påpeker Alex Fishman i Yedioth Aharonoth. Prisen Israel må betale for Gilad Shalit vil bli grunnlaget for nye forhandlinger dersom Israels fiender klarer å ta til fange nye israelere i framtiden. I 1995 løslot Israel 1150 terrorister, inkludert 600 med blod på hendene, for tre israelske soldater. I 2004 ble 400 terrorister løslatt i bytte mot en israelsk forretningsmann som var tatt til fange av Hizbollah.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart