Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Yossi Melman: – Jeg støtter avtalen

Yossi Melman, som dekker etterretningssaker for den israelske avisen Ha’aretz, støtter løslatelse av flere hundre terrorister i bytte mot Gilad Shalit.
– Til tross for all smerte det medfører, så er det verdt å betale en pris om så på tusen terrorister av de 11.000 palestinere som sitter i israelske fengsler for en israelsk soldat som er tatt til fange, skriver Melman.
Motstanderne av en avtale påpeker at terroristene vil gjenoppta sin dødelige aktivitet når de kommer ut av fengslet. Dette vektlegger Melman i liten grad, fordi Hamas for øyeblikket er mest opptatt av å slikke sine sår etter Gaza-krigen sist vinter.
– Når lederne i Hamas mener at nye angrep mot Israel tjener deres interesse, vil de starte nye angrep. Når de gjør det, vil det ikke være noe mangel på frivillige til å bli selvmordsbombere, skriver Melman. Da vil noen hundre terrorister fra eller til ha mindre betydning, mener han.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart