Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Israel innfører delvis byggestans i bosetninger i ti måneder

Det israelske sikkerhetskabinettet vedtok onsdag å innføre en delvis byggestans i bosetninger på Vestbredden i ti måneder. Byggeforbudet vil ikke gjelde jødiske bydeler i Øst-Jerusalem og tre tusen boliger som allerede er under oppføring eller ferdig prosjektert vil bli avsluttet. Vedtaket gir også åpning for at offentlige bygg, som synagoger og skoler, kan bygges i byggestansperioden, men ingen nye byggetillatelser vil bli gitt. – Jeg håper dette vil bidra til at meningsfulle forhandlinger kan starte, slik at vi kan få en historisk fredsavtale som vil gjøre endelig slutt på konflikten mellom Israel og palestinerne, sa statsminister Benjamin Netanyahu på en pressekonferanse etter vedtaket. For øyeblikket har Israel kun 14 byggeinspektører i aktivitet på Vestbredden. Den israelske regjeringen har vedtatt å gjøre ekstrabevilgninger for å øke dette tallet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart