Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Land som er eksistensielt truet hører ikke på andre land

To fremstående tjenestemenn i Obama-administrasjonen dro til Kina for noen uker siden for å vinne Beijings støtte til tøffere internasjonalt press mot Iran. Ifølge en rapport i Washington Post hadde Dennis Ross og Jeffrey Bader med seg et klart budskap fra Det hvite hus: Dersom ikke Kina gir støtte til USAs diplomatiske kamp mot Irans atomprogram, er det sannsynlig at Israel bomber Irans atominstallasjoner. Israel ser på Irans atomprogram som "et eksistensielt spørsmål", skal Ross og Bader ha sagt. "Land som er eksistensielt truet hører ikke på andre land," skal de ha lagt til. Budskapet skal ha vunnet gehør i Beijing, for denne uken ble både Russland og Kina med på et Iran-kritisk resolusjonsforslag i Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA). Washington håper også å kunne få med Moskva og Beijing på en fjerde resolusjon mot Iran i sikkerhetsrådet. Fra Teheran kommer det kraftige reaksjoner på resolusjonsforslaget i IAEA. – En resolusjon mot Iran kan "sette den nåværende positive atmosfære i fare" og få "langsiktige konsekvenser", varsler Ali Asghar Soltanieh i et intervju med en tysk avis. Dersom de 35 styremedlemmene i IAEA vedtar resolusjonen, vil Iran kutte ned samarbeidet med IAEA til "det absolutte minimum av det vi er forpliktet til", truer han.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart