Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Rekord i turisme

Aksjonssiden Besøk Israel! På grunn av finanskrisen i verden har det vært en viss nedgang i turiststrømmen til Israel. Men nå ser den negative virkningen ut til å være over. I oktober var det rekord. 330.000 utenlandske turister besøkte Israel.
I en årrekke har USA vært det største landet med hensyn til turister til Israel. Men i oktober skjedde det noe nytt: Det største landet var Russland. Det kom 18 % flere fra Russland i oktober 2009 enn i oktober 2008, 58.243. Fra USA var økningen bare 9 %, det ble 49.321.
Målt i antall døgn i Israel ligger kanskje ikke russerne fullt så høyt. Ikke mindre enn 25 % av de russiske turistene kommer bare på dagstur til Israel. Mange kommer fra Tyrkia tidlig om morgenen og drar sent om kvelden. Noen kommer ved grenseovergangen ved Eilat for en dag. Kilde: En artikkel av Danny Sadeh på ynetnews.com (Yediot Aharonot) 22. november 2009..


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart