Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

To israelere skadet av terrorist med kniv

Temaside om Terrorkrigen mot Israel. En palestinsk terrorist gikk til angrep med kniv på en bensinstasjon ved innkjørselen til Kiryat Arba på Vestbredden torsdag ettermiddag. Yedioth Aharonoth melder at en 49 år gammel mann og en 52 år gammel kvinne fikk lettere skader. Tidligere har israelske nettaviser også meldt at en 16 år gammel jente ble skadet.
Øyenvitner forteller at angriperen ankom bensinstasjonen i en palestinsk drosje. Etter at han hadde knivstukket sine ofre, prøvde mannen å rømme fra stedet, men han ble skutt av en soldat som var på permisjon. Angriperen var også væpnet med en øks.
– Terroristen kom ut av taxien med en øks og en kniv. Han ropte «Allahu Akbar» og begynte å stikke folk. En soldat skjøt og skadet ham, forteller Malachi Levinger fra regionrådet for Kiryat Arba og Hebron.
Både ofrene og angriperen er overført til Hadassah Ein-Kerem sykehuset i Jerusalem for behandling.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart