Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Bosettere planlegger protestaksjoner

Høyreorienterte bosettere planlegger å trappe opp protestaksjonene mot byggestansen i neste uke. Det planlegges en større demonstrasjon utenfor statsminister Benjamin Netanyahus bolig. Noen vil trappe opp aksjonene ytterligere, og planlegger aksjoner ved noen av de mest trafikkerte veikryssene i landet. Offiserer i de israelske forsvarsstyrkene frykter også at noen ekstreme bosettere kan gjennomføre aksjoner mot sivile palestinere. Netanyahu holdt torsdag sitt første formelle møte med bosetterledere siden han kom til makten i mars. Møtet varte mer enn to timer. 22 lokale ledere og tre ledere fra det sentrale bosetterrådet deltok. – Dere har lov til å demonstrere og protestere, sa Netanyahu, men understreket at byggeforbudet må respekteres. – Vi tok et vanskelig valg for å styrke Israels interesser i en bredere sammenheng. Byggeforbudet gjør det klart at Israel er oppriktig interessert i å oppnå fred, mens palestinerne avviser å starte forhandlinger om fred. Det er en side som ønsker å forhandle, en annen som ikke ønsker det. Dette tiltaket har gjort det klart hvem som avviser fred, sa Netanyahu.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart