Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Tel Aviv innenfor rekkevidde av Hamas

Det israelske sivilforsvaret forbereder lokale myndigheter på rakett-trussel i en radius av 80 kilometer rundt Gaza-stripen. Dette inkluderer de folkerike kommunene Tel Aviv og Ramat Gan. Under krigen på Gaza-stripen sist vinter brukte Hamas raketter som nådde rundt 40 kilometer inn i Israel. I slutten av september avfyrte Hamas en rakett ut over Middelhavet med en rekkevidde på 60 kilometer. De israelske forsvarsstyrkene tror Hamas har smuglet inn iranske Fajr-raketter til Gaza-stripen. Fajr 3 er fem meter lang og har et stridshode på 45 kilo. Dersom eksplosivene reduseres til 25 eller 30 kilo, kan denne raketten nå dypt inn i Tel Aviv. Fajr 5 er ti meter lang, og har en rekkevidde på 75 kilometer.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart