Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Israeler skutt og drept på vei over grensegjerdet til Gaza-stripen

Omkring klokken to mandag morgen parkerte en israelsk mann i 30-årene ved grensestasjonen Erez ved Gaza-stripen. Han begynte å løpe mot grensegjerdet, og reagerte ikke på rop fra soldater om å stanse. Han reagerte heller ikke på varselskudd. Da mannen begynte å klatre på grensegjerdet ble han skutt og drept. I første omgang ble det fryktet at mannen var militant, og at hans handling var en del av et samordnet angrep. Foreløpig etterforskning har antydet at mannen kan ha vært mentalt ustabil. Israelske grensestasjoner har blitt utsatt for angrep fra palestinsk side en rekke ganger de siste årene. Det skal være første gang en israeler har prøvd å tatt seg over grensegjerdet inn på Gaza-stripen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart