Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Styrkeforholdet Israel – Iran

Det vil ikke bare være enkelt for Israel å gjennomføre et forhåndsangrep mot Irans atominstallasjoner. Selv om et første angrep kan være effektivt, og forsinke eller stanse Irans atomprogram, er det ikke sikkert at Israel kommer til å vinne den lange, bitre konvensjonelle krigen mot Iran og deres allierte som vil følge, påpeker Yitzhak Klein, som leder Israel Policy Center. – Iran har dobbelt så stort nasjonalprodukt som Israel, ti ganger større befolkning og 70 ganger større territorium, skriver Klein i en artikkel i Jerusalem Post. – Direkte israelsk aksjon mot Iran er sannsynligvis dumt, konkluderer han. Klein tilhører høyresiden i israelsk politikk, og bruker resten av artikkelen til å kritisere Netanyahu for den midlertidige byggestansen i bosetninger. – Den beste strategien for å begrense Irans atomambisjoner er å innføre effektive, langsiktige sanksjoner mot landet, mener Klein. Dette burde også være i USAs interesse, og derfor skulle det være unødvendig om byggestansen i bosetninger er innført for å få Obama med på laget mot Iran, argumenterer Klein.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart