Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Obama fikk pris fordi han er Demokrat, liberal og svart

– I dag vil det bli avholdt en grotesk seremoni i Oslo, skriver Ari Shavit i den israelske avisen Ha’aretz. "En amerikansk president som hittil ikke har skapt fred noe sted i verden vil motta Nobels fredspris. Han vil motta prisen selv om han personlig er ansvarlig for titalls målrettede drap og mye slakt av sivile i luftbombardement. Han vil få prisen selv om han nettopp har bestemt seg for å trappe opp den ene av de to ineffektive krigene han fører. Han vil få prisen bare fordi han er en Demokrat, en liberal og en svart mann som slo Republikanerne og kastet George W. Bush ut av Det hvite hus." – Oslo har gitt oss mange morsomme vitser de siste tiårene, men vitsen om Obama som fredsprisvinner er den morsomste av alle, skriver Shavit. Han mener Obama burde avvist prisen, og bedt Nobelkomiteen vurdere ham på ny på slutten av sin presidentperiode. Shavit håper Obama vil ta ledelsen i atomtrusselen fra stater som Iran, Pakistan og Nord-Korea. – I år 2010 trenger verden en leder, skriver Shavit. Obama må bruke den korte tiden som er igjen til å lede en beslutsom kampanje mot ekstremistkreftene som skaffer seg atomvåpenkapasitet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart