Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Regjeringen drøfter nasjonale prioritetsområder

Den israelske regjeringen drøftet søndag morgen hvilke områder den skal definere som nasjonale prioritetsområder. Disse områdene vil få førsteprioritet når midler til utdanning, bolig, infrastruktur og arbeidsmarkedstiltak skal fordeles over statsbudsjettet. Ifølge statsministerens kontor vil 1,9 millioner innbyggere bli boende innenfor de foreslåtte prioritetsområdene. Foreløpig er det klart at Arbeiderpartiet protesterer mot to bosetninger i Samaria som er inkludert i forslaget. Samtidig uttrykker Ap støtte til at andelen arabiske byer og landsbyer innenfor prioritetsområdet er økt fra 8 til 40 prosent. Ifølge organisasjonen Peace Now er 91 av 121 bosetninger på Vestbredden inkludert i prioritetsområdene, inklusiv flere isolerte bosetninger som ligger øst for sikkerhetsbarrieren. Kilder i regjeringen understreker at dette ikke vil påvirke den midlertidige byggestansen. Shas har uttalt seg reservert til forslaget fordi det ikke gir særskilt støtte til bosettere som ble evakuert fra Gaza-stripen i 2005. Kartet for nasjonale prioritetsområder ble sist gang revidert i 2002, under tidligere statsminister Ariel Sharon. Han definerte alle bosetninger innenfor prioritetsområdet.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart