Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Obama advarte kineserne mot israelsk Iran-angrep

– USA vil ikke kunne holde Israel tilbake fra å angripe iranske atominstallasjoner på ubestemt tid, skal president Barack Obama ha signalisert under sitt besøk i Beijing i november. Ifølge to anonyme israelske tjenestemenn, skal Obama ha brukt trusselen om et israelsk forhåndsangrep som et argument for å få kineserne med på tøffere økonomiske sanksjoner mot regimet i Teheran. Kort tid etter Obamas besøk i Kina, ble Beijing med på å fordømme Irans atomambisjoner i en resolusjon i Det internasjonale atomenergibyrået, men de siste par ukene har kineserne vist liten samarbeidsvilje til å komme videre med konkrete sanksjoner. – Amerikanerne forstår nå at kineserne ble med på [IAEA-]fordømmelsen bare fordi Obama kom med en personlig oppfordring til president Hu Jintao, og ikke som en ny politikk, sier de israelske kildene til Ha’aretz. Saudi-Arabia, som gjerne ønsker tøffere sanksjoner mot Iran, skal ha tilbudt kineserne å ersatte store leveranser av iransk olje til Kina med saudi-arabisk olje til en langt lavere pris. Kina har avvist tilbudet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart