Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Ett bomberaid kunne stanset Irans atomprogram i 2004

Det er mulig at Irans atomprogram kunne blitt stanset med ett bomberaid og relativt lav risiko langt tilbake i år 2004, skriver Aluf Benn og Amos Harel i Ha’aretz. På den tid var vitale elementer av atomprogrammet konsentrert om Isfahan-anlegget. Hadde dette blitt bombet ville Iran mistet store mengder råmaterialer for uran-anriking, og programmet ville blitt satt mange år tilbake. – Men ingenting skjedde, og iranerne fortsatte med å spre sine anlegg og råmaterialer i sikrede bunkerser som vil være mye vanskeligere å ramme, skriver de to israelske journalistene. Ariel Sharon var statsminister i Israel i 2004. Statsminister Benjamin Netanyahu har lovet å gjøre alt han kan for å forhindre iranerne fra å utvikle atomvåpen. – Hvis Netanyahu mislykkes, kan han skylde på sine forgjengere, som unnlot å angripe på det beste tidspunkt, skriver Benn og Harel.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart