Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Om ti måneder vil vi bygge igjen

– Det er klart for alle at om ti måneder vil vi bygge igjen for full maskin, sa utenriksminister Avigdor Lieberman i en tale ved Ariel universitetssenter torsdag kveld. Han listet opp en rekke tiltak som Netanyahu-regjeringen har gjort i et forsøk på å bygge tillit hos palestinerne: Kontrollposter er fjernet, Netanyahu tok til orde for en demilitarisert palestinsk stat i sin Bar Ilan-tale, tillatelse til å avholde Fatahs generalforsamling i Betlehem ble gitt, byggestans i bosetninger på Vestbredden i ti måneder ble innført. – Det vil ikke bli flere slike tiltak. Vi er klar til direkte forhandlinger uten forhåndsbetingelser, gjorde Lieberman klart.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart