Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Dramatisk forbedring på Vestbredden

Levevilkårene for palestinerne på Vestbredden er dramatisk forbedret det siste året. En palestinsk journalist sa denne uken at situasjonen ikke bare er bedre enn tidligere, den er utmerket (terrific), skriver Avi Issacharoff i Ha’aretz. – Den nåværende situasjonen på Vestbredden er blant de beste, om ikke den beste, siden 1948. Det er ro i gatene i hver eneste by, økonomien begynner å ta av, de sivile politistyrkene opprettholder lov og orden, og til og med domstolen, på tross av enorm arbeidsmengde, øker sin aktivitet for hver uke, skriver Issacharoff. Arbeidet til de palestinske sikkerhetsstyrkene har sikret regimet til PA-president Mahmoud Abbas. PA-styrkene skal til og med ha avslørt flere sovende terrorceller tilknyttet Hamas som var ukjent for de israelske sikkerhetsstyrkene. – Nesten hver eneste aktivitet til den islamske organisasjonen på Vestbredden blir oppdaget av PAs sikkerhetsstyrker, skriver Issacharoff.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart