Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Fabrikerte dokumenter

Irans president Mahmoud Ahmadinejad avviser at Iran har forsøkt å utvikle en utløsermekanisme for atombomber. I forrige uke meldte den britiske avisen The Times at vestlige etterretning har dokumenter fra 2007 som beviser at Iran arbeidet med en nøytrondetonator. – Dette er noen fabrikerte dokumenter som er utgitt av den amerikanske regjering, hevdet Ahmadinejad i et intervju med ABC søndag. Anklagen fra Ahmadinejad blir avvist kontant av Obama-rådgiver David Axelrod. – Det er selvfølgelig bare tull. Ingen har noen illusjoner når det gjelder hensikten til den iranske regjeringen, svarte Axelrod.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart