Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Mange og lange møter i sikkerhetskabinettet

Det israelske sikkerhetskabinettet har hatt en rekke møter om Shalit-saken i løpet av helgen, og møtevirksomheten fortsetter mandag. Søndag hadde sikkerhetskabinettet et 90 minutter ekstraordinært møte før det ordinære regjeringsmøtet, et tre timers møte på ettermiddagen og et lengre møte på kveldstid. Statsminister Benjamin Netanyahu har signalisert at han ikke vil akseptere å løslate terrorister til Vestbredden. Sikkerhetskabinettet består av statsminister Benjamin Netanyahu (Likud), forsvarsminister Ehud Barak (Ap), utenriksminister Avigdor Lieberman (Israel Beiteinu), minister uten portefølje Benny Begin (Likud), strategiminister Moshe Yaalon (Likud), innenriksminister Eli Yishai (Shas) og minister for etterretning og atomenergi Dan Meridor (Likud).

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart