Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Mossad og Shin Bet advarer mot utveksling

Mossad-sjef Meir Dagan og Shin Bet-sjef Yuval Diskin er negative til flere elementer ved en fangeutvekslingsavtale mellom Israel og Hamas. Sikkerhetssjefene frykter flere av de palestinske terroristene vil utgjøre en alvorlig trussel mot Israel dersom de blir løslatt. Dagan skal være helt avvisende til en avtale. Diskin er mer åpen for å gjennomføre en avtale dersom terroristene blir sendt i eksil. Forsvarssjef Gabi Ashkenazi støtter gjennomføringen av en fangeutveksling. I den israelske regjering ser det ut til å være klart flertall for en fangeutveksling, men statsminister Benjamin Netanyahu har fortsatt reservasjoner mot å utlevere terrorister til Vestbredden. Netanyahu krever at terroristene må utleveres til Gaza-stripen eller bli sendt i eksil. Blant regjeringsmedlemmene som man kan forvente stemmer imot en fangeutveksling er finansminister Yuval Steinitz (Likud), forskningsminister Daniel Hershkovitz (Habayit Hayehudi), infrastrukturminister Uzi Landau (Israel Beiteinu), strategiminister Moshe Ya’alon (Likud) og minister uten portefølje Benny Begin (Likud). Men, ifølge Jerusalem Post, skal også flere av disse være i ferd med å "revurdere sin motstand etter som diskusjonene i regjeringen utvikler seg".


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart