Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Splittelse på vei i Kadima

Seks Knesset-representanter i Kadima-partiet skal ha skrevet under på en avtale om å bryte ut av partiet og gå inn som parlamentarisk støtte for Netanyahu-regjeringen. Eli Aflalo, Ronit Tirosh, Shai Hermesh, Otniel Schneller, Aryeh Bibi og Yulia Shamalov Berkovich blir navngitt av Jerusalem Post. Det kreves kun syv representanter for at Kadima-gruppen lovlig kan splittes opp. I første omgang kommer utbryterne til formelt å danne sin egen partigruppe, men på sikt er det ventet at de kommer til å gå over i ulike partier i koalisjonsregjeringen. Statsminister Benjamin Netanyahu har tilbudt alle utbryterne bedre jobber, som regjeringsmedlemmer, statssekretærer eller lederposisjoner i Knesset-komiteer. Kadima-talsmenn anklager Netanyahu for å kjøpe seg politisk støtte. Kadima-leder Tzipi Livni har også andre interne utfordringer i partiet. Shaul Mofaz vil nå kreve nytt partiledervalg i løpet av tre måneder, melder Yedioth Aharonoth.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart