Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Tre terrorister drept i Nablus

De tre terroristene som torsdag drepte rabbiner Meir Chai på Vestbredden ble lørdag morgen drept i israelske arrestoperasjoner. Israelske styrker omringet mennenes boliger og skjulesteder. Da terroristene ikke viste vilje til å overgi seg, åpnet israelske styrker ild og drepte dem. Ingen israelske soldater ble skadet i operasjonene. IDF opplyser at de tre drepte mennene stod bak terrorangrepet mot Chai. Alle var velkjente medlemmer av Tanzim og Al-Aqsa Martyrbrigader. I et av terroristenes boliger ble det funnet to angrepsrifler og to andre håndvåpen. Konen til en av de drepte terroristene ble skadet under operasjonen. Raed a-Sarkaji (40), en av de drepte terroristene, ble nylig satt fri av israelske myndigheter etter et fengselsopphold på syv år. Han ble dømt for drap på en israelsk lastebilsjåfør, men erkjente aldri forholdet.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart