Israel og Ukraina

Bli medlem fra kun kr. 4 per uke

Tre terrorister drept i Nablus

MIFF forsøkte å fjerne feil fra skolebok – ble dømt av retten til å betale saksomkostninger. Les mer.

De tre terroristene som torsdag drepte rabbiner Meir Chai på Vestbredden ble lørdag morgen drept i israelske arrestoperasjoner. Israelske styrker omringet mennenes boliger og skjulesteder. Da terroristene ikke viste vilje til å overgi seg, åpnet israelske styrker ild og drepte dem. Ingen israelske soldater ble skadet i operasjonene. IDF opplyser at de tre drepte mennene stod bak terrorangrepet mot Chai. Alle var velkjente medlemmer av Tanzim og Al-Aqsa Martyrbrigader. I et av terroristenes boliger ble det funnet to angrepsrifler og to andre håndvåpen. Konen til en av de drepte terroristene ble skadet under operasjonen. Raed a-Sarkaji (40), en av de drepte terroristene, ble nylig satt fri av israelske myndigheter etter et fengselsopphold på syv år. Han ble dømt for drap på en israelsk lastebilsjåfør, men erkjente aldri forholdet.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart