Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Abbas vil overleve Shalit-avtale

Mahmoud Abbas vil kunne fortsette som PA-president selv om Israel gjennomfører en fangeutveksling med Hamas, tror Shin Bet-sjef Yuval Diskin. – Shalit-avtalen vil være et slag i ansiktet for Abbas og en stor suksess for Hamas i den palestinske opinionen, sa Diskin til israelske diplomater mandag. – Men på den andre side, forstår Abbas at dette kommer til å skje, og han forbereder seg på det. Uansett kommer det ikke til å styrte ham, la Diskin til. Shin Bet-sjefen uttrykte ikke sin personlige mening om en fangeutveksling, men antydet at han motsetter seg løslatelse av Fatah-mannen Marwan Barghouti. – Barghouti var ånden bak den andre intifadaen, ikke Arafat som folk ofte tenker. Problemet er at intifadaen spant ut av hans kontroll, sa Diskin.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart