Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu besøker Mubarak i Kairo

Statsminister Benjamin Netanyahu dro til Kairo tirsdag morgen sammen med industri- og handelsminister Benjamin Ben-Eliezer. Netanyahu kommer til å be Egypts president Hosni Mubarak om å presse PA-president Mahmoud Abbas til å starte fredsforhandlinger, rapporterer israelske medier. Mandag holdt Netanyahu en tale til 140 israelske ambassadører og diplomater som for øyeblikket er hjemme i Jerusalem. Han understreket at Israels hovedkrav til sikkerhet er at en framtidig palestinsk stat må forbli demilitarisert. – Vi ønsker en slutt på konflikten. Det betyr at palestinerne må stanse sine forsøk på å bruke en palestinsk stat som startpunkt for nye krav mot Israel. Ingen krav om å oversvømme Israel med flyktninger, som vil bety slutten på en jødisk stat, og ingen nye krav om å annektere Negev eller Galilea, som vil bety oppløsning av den jødiske stat, sa Netanyahu.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart