Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Varselklokkene burde ringt hos NRK

I går ble Ole Kopreitan intervjuet i NRK Dagsnytt 1730 om arrestasjonen av israeleren Mordechai Vanunu. I stedet for å holde seg til saken, polemiserte Kopreitan omkring hvordan "Guds folk" driver med avstraffing, blant annet sa han følgende: "I gamle dager hengte man jo folk på korset, de [israelerne] har nå funnet mer raffinerte måter å straffe folk på." Morten Fjell Rasmussen, styreleder i Med Israel for fred (MIFF), reagerer sterkt på Kopreitans uttalelse. – Kopreitan finner altså at korsfestelsen av Jesus er relevant å trekke frem når han skal omtale dagens jøder. Han nøyer seg ikke med å kritisere israelsk politikk. Kan dette forstås som annet enn klassisk antisemittisme? skriver Rasmussen i en protest til NRK. Kopreitan påstod også at arrestasjonen hadde noe med Vanunus konvertering til kristendommen å gjøre. Han ble ikke bedt om å dokumentere denne påstanden. – Her burde alle varselsklokker ringt hos NRK, og Kopreitans uttalelse burde vært hovednyheten resten av kvelden. I stedet ble han i Dagsrevyen intervjuet om Vanunu som om ingenting hadde skjedd. Dette var skuffende, skriver Rasmussen.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart