Kom til MIFF Forum i Ålesund 12.-13. nov!

Vi trenger deg med på laget!

Framgang for Likud

Mener du at Israel skal bestå som en jødisk stat? Klikk JA eller NEI.

Likud-partiet, og de fleste av deres koalisjonspartnere på høyresiden i regjeringen, ville fått større representasjon i Knesset dersom det ble avholdt nytt valg nå. Likud ville økt fra 27 til 29 mandater, Israel Beiteinu fra 15 til 16 og Habayit Hayehudu fra 3 til 4. Opposisjonspartiet Kadima taper flest mandater på den nye meningsmålingen, og er ned fra 29 til 22. Tre av disse mandatene går tilsynelatende til det mest venstreorienterte av de jødiske partiene – Meretz er opp fra 3 til 6. Arbeiderpartiet er ned fra 13 til 9, men dette tilsvarer en liten framgang i forhold til dramatisk lave meningsmålinger tidligere i år.

Har du kommentarer til artikkelen?

Vi vil veldig gjerne høre din mening!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Facebook
Twitter
Email
WhatsApp
0

Your Cart