Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Alt for mange uten arbeid

Økonom Dan Ben David er bekymret for at stadig færre israelere deltar aktivt i arbeidslivet. – Befolkningen i Israel som mottar statlige overføringer er større enn den befolkningen som finansierer disse. Vi må endre denne situasjonen, uttalte han under en konferanse på Tel Aviv universitetet. Ben David henviser først og fremst til Israels arabiske og ultra-ortodokse befolkning. Blant araberne er arbeidsledigheten høy, mens svært mange ultra-ortodokse velger å studere Toraen på jødiske "bibelskoler" i stedet for å arbeide. Dette lar seg ikke lenger finansiere, påstår nå Ben David. – Vi må lage nye lover som kan lette byrden for den befolkningen som arbeider og som tjenestegjør i militæret. For senere vil det være for sent å gjennomføre dem, mener han.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart