Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Intifada mot egyptisk stålmur ved Gaza

En sikkerhetsvakt ved grensen mellom Egypt og Gaza-stripen ble onsdag drept av en palestinsk snikskyter, informerer egyptiske forsvarsstyrker. Skuddene falt samtidig med at palestinske ungdommer kastet steiner over grensen på egyptiske vakter. De palestinske aktivistene protesterte mot at Egypt bygger en underjordisk stålvegg langs grensen til Gaza-stripen, ifølge kilder i Hamas. Minst tjue palestinere skal ha blitt såret etter at egyptiske styrker åpnet ild mot enkelte av demonstrantene. Også ni egyptiske soldater skal ha blitt såret i konfrontasjonen. Egypts hensikt med å bygge stålveggen, er å blokkere smuglertunellene i området. Natt til torsdag ble det sendt en advarsel fra Kairo til Hamas-regimet på Gaza-stripen. Det ble påpekt at det finnes grenser for Kairo-regjeringens tålmodighet. Ethvert forsøk på å provosere de egyptiske sikkerhetsstyrkene vil få sine konsekvenser, skriver det egyptiske utenriksdepartementet i en pressemelding.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart