Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Peres og Abbas har telefonkontakt

PA-president Mahmoud Abbas nekter å møte statsminister Benjamin Netanyahu til samtaler, men holder telefonkontakt med president Shimon Peres. I forrige uke fortalte Peres om en av sine siste samtaler med Abbas til den japanske avisen Asahi Shimbun. – Jeg oppfordret ham til å delta i det neste palestinske presidentvalget, fortalte Peres. Søndag var Abbas i Egypt, hvor han diskuterte forholdet til Israel og Hamas med Egypts etterretningssjef Omar Suleiman. Abbas dro til Egypt via Jordan, hvor han hadde et hemmelig, men "viktig politisk møte". Noen palestinske kilder sier Abbas møtte en israelsk tjenestemann, andre sier han møtte Hamas-leder Khaled Mashaal. I dag møter Abbas Egypts president Hosni Mubarak. I forrige uke foreslo Netanyahu til Mubarak at Egypt arrangerer et toppmøte mellom Israel og de palestinske selvstyremyndighetene.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart