Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Et overraskende økonomisk år

Det har ikke gått så galt med den israelske økonomien i 2009 som de fleste ekspertene fryktet ved utgangen av 2008, viser nye tall fra Statistisk sentralbyrå i Israel. Israels bruttonasjonalprodukt (BNP) økte med 0,5 prosent i 2009, noe som er høyere enn selv de mest optimistiske trodde før året begynte. Til sammenlikning hadde økonomier som den amerikanske nedgang i BNP på 2,5 prosent, mens Japan og Tyskland begge har hatt et fall på rundt 5 prosent. Som følge av disse positive tallene har Israels sentralbank oppjustert sine prognoser for inneværende år fra en vekst på 2,5 prosent, til et sted mellom 3,5 og 4,0 prosent. Også arbeidsledigheten har vist seg å bli langt lavere enn det man hadde trodd på forhånd. Ledighetsraten endte til slutt på 7,7 prosent av arbeidsstyrken, eller et halvt prosentpoeng under gjennomsnittet for OECD-landene.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart