Kom til MIFF Forum

NRK oppmuntret til politisk kamp mot den jødiske staten! Send din klage og bli medlem av MIFF i protest!

Forhandlingsstans truer amerikansk bistand

Samme dag som han kommer på besøk til Midtøsten, truer USAs spesialutsending George Mitchell med å fryse amerikansk bistand til Israel. Dersom den israelske regjering ikke klarer å få til en fredprosess med palestinerne og senere en tostatsløsning, vil Washington vurdere å fryse sine økonomiske bidrag. I et intervju med en amerikansk TV-stasjon understreket Mitchell at amerikanerne vil ta i bruk økonomiske sanksjoner eller intensiver mot begge parter. USAs økonomiske garantier har gjort det mulig for Israel å låne penger til lave renter. Sist gang Det hvite hus truet med å fryse sine garantier var under George Bush senior på begynnelsen av 1990-tallet.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart