Bli en aktiv Israel-venn nå!

Bestill flyers som du kan dele ut for å gi familie, venner og naboer mer forståelse for Israel.

Netanyahu og Olmert diskuterte Shalit

I følge storavisen Yedioth Aharonoth skal statsminister Benjamin Netanyahu og hans forgjenger Ehud Olmert ha hatt et hemmelig møte i forrige uke. Her skal de ha diskutert muligheten for å få løslatt den kidnappede soldaten Gilad Shalit i en fangeutveksling med Hamas. Under møtet skal Netanyahu ha bedt om å få eksakte opplysninger om hva som skjedde, da en avtale gikk i vasken i mars 2009. Dette var kun kort tid før den nye regjeringen ble formet og Likud-lederen selv tok over i statsministerstolen. Olmert fikk på denne tiden mye kritikk, særlig fra Shalit-familien, for at det ikke ble noe av fangeutvekslingen. Han skal under møtet med Netanyahu ha forklart hvorfor han vurderte situasjonen som han gjorde og hvilke beslutninger som ble tatt. Statsministeren skal ha uttrykt seg svært forståelsesfull for den linjen hans forgjenger valgte.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart