Bli en aktiv Israel-venn nå!

Kom til Nordic Israel Congress 10.-12. mai for å høre svært aktuelle foredrag. Vær rask med påmelding, begrenset antall plasser.

Gjerde mot Egypt godkjent

I går godkjente statsminister Benjamin Netanyahu planene om sikkerhetsgjerde langs to ulike strekk av grensen mot Egypt, et mot Gaza-stripen i nord og et i Eilat i sør. Gjerdene vil til sammen koste rundt 2,1 milliarder kroner. Hensikten med barrierene er å hindre ulovlige innvandrere å innfiltrere det israelske samfunnet. Ulovlig innvandring har vært et problem for Israel i mange år. I følge israelsk politi kommer nå så mange som 100-200 personer ulovlig over Egypt-grensen per uke. Forslag om å bygge gjerder har blitt fremmet også av tidligere regjeringer, men av budsjettmessige grunner har det ikke blitt gjennomført. Det er både ulovlige arbeidsinnvandrere, flyktninger fra Afrika og hva man definerer som "kriminelle elementer" som kommer over grensen.


Kan du hjelpe på én eller flere måter?

  1. Bli medlem (fyll ut skjemaet under)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel.
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Denne artikkelen kan du lese gratis på grunn av over 13.000 MIFF-medlemmer og andre frivillige givere. Men vi trenger støtte fra mange flere nå!

Gi gave her eller Vipps 39881

Bli medlem ved å fylle ut skjemaet under og trykk «send»!

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart