Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Wallerstein trekker seg

I mer enn 30 år har Pinchas Wallerstein (60) vært en av de mest betydningsfulle bosetterlederne, de siste årene som generalsekretær for bosetterrådet i Judea og Samaria. Mandag varslet han sin avgang for å protestere mot ordrenekt av bosettere i de israelske forsvarsstyrkene. Wallerstein mener de israelske forsvarsstyrkene ikke bør delta i evakuering av jødiske bosettere, men slår likevel fast at ingen må skade respekten for IDF. Han mener bosetterlederne burde være mer kritiske til ekstremister i sitt eget miljø, og komme med klar fordømmelse mot forsøk på å skade israelske ledere eller vandalisering av palestinsk eiendom. – Dette er ikke et spørsmål om taktikk, men et grunnleggende synspunkt. Israel er "begynnelsen på vår frelse", og derfor er det utilgivelig å skade statens styrke eller IDF, samme hvor det kommer fra, skriver Wallerstein i sitt oppsigelsesbrev.

Vis at du protesterer på regjeringens anerkjennelse av fantasistaten «Palestina»

  1. Bli medlem av MIFF (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart