Klikk for å bli medlem nå!

Kom til støttemarkering for Israel i Grimstad 25. mai og Ålesund 25. mai. Se andre MIFF-møter.

Er villig til å forhandle om Jerusalem

Egypts utenriksminister Ahmed Aboul Gheit påstår at Israels statsminister Benjamin Netanyahu er villig til å diskutere mulighetene for å gjøre Øst-Jerusalem til en palestinsk hovedstad. I et møte med kolleger fra en rekke land skal Aboul Gheit ha sagt at Israel er villig til å gi bort både "hundre prosent av Vestbredden" og arabiske bydeler av Øst-Jerusalem. Dette indikerer "åpenhet, godvilje og en retningsendring fra tidligere", sa han. Samtidig melder Ha’aretz at de palestinske myndighetene vurdere å legge dødt kravet om full stans i utvidelsen av bosetningene. Til gjengjeld ønsker de at Israel letter restriksjonene på Gaza-stripen og stanser likvideringene av terrorister på Vestbredden.


Israel er under angrep – vis din støtte nå!

  1. Bli medlem (fra kr. 4 per uke)
  2. Gi en gave til MIFFs informasjonsarbeid for Israel. Vipps 39881
  3. Bestill MIFFs bøker – passer veldig godt som gave både til Israel-venner og folk som er kritiske til Israel.
  4. Bestill flyers med israelernes beste argumenter til utdeling.

Gi en gave til MIFFs arbeid for Israels sak

Med noen få klikk kan du gi med mobilen din.

0

Your Cart